Hoe triest was het einde van Marvel’s echte superheld? [video]

Auteur: , Geen reacties
marvel-aanklacht-stan-lee

Keya Morgan moet de ontknoping brengen van ontluisterend verhaal.

Dat het boegbeeld van Marvel en bedenker van veel superhelden, Stan Lee, vorig jaar op 94-jarige leeftijd overleed was uiteraard treurig, maar gezien de leeftijd niet volkomen onverwacht. Waar men aanvankelijk met gepaste eer afscheid leek te hebben genomen van dit superheldenicoon, onder meer geestelijk vader van Spiderman, lijkt er nu toch meer aan de hand.

Uit recente aanklachten die het gerecht in Los Angeles samen met een arrstatiebevel heeft uitgevaardigd blijkt namelijk dat de voormalig zakenpartner van Lee, Keya Morgan wordt aangeklaagd voor mishandeling en oplichting/fraude met Morgan als slachtoffer. Hij zou zo’n 5 miljoen dollar hebben gestolen. Uit dezelfde aanklachten blijkt dat het vlak voor de dood van Lee al niet boterden tussen de twee voormalige zakelijke broeders. Lee had namelijk -tevergeefs- een contactverbod tegen Morgan geĆ«ist.

Morgan, geboren in 1981 is al vanaf zijn 11de bekend als zakelijk wonderkind. Ondertussen is hij producent van talloze films en manager van tal van beroemdheden. Daarnaast is hij een van de bekendere verzamelaars van memorabilia op het gebied van muziek en film. Hij heeft zich voor zover nog niet gemeld en ook nog geen reactie gegeven.

Stan Lee was vaak te zien als zogenaamde ‘cameo’ in de Marval-films. Hierna een overzicht van al zijn verschijningen, inclusief de laatste in Avengers: Endgame.

Bron: CNET.comEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).