Hoe zit het met de opzeggingen bij Ajaxsponsor Ziggo?

Hoe zit het met de opzeggingen bij Ajaxsponsor Ziggo?
Het nieuws dat Ziggo de nieuwe hoofdsponsor van Ajax werd viel niet goed in regio Rotterdam. Op de dag van de aankondiging regende het opzeggingen. Althans, die claims werden op de sociale media gedaan. Is dat ook echt gebeurd?

De deal met Ziggo, dat binnenkort fuseert met UPC, houdt in dat Ajax 36 miljoen op de rekening gestort krijgt van de kabelaar. Even was er de angst dat Feyenoordfans massaal hun abo zouden opzeggen, maar dat blijken meer woorden dan daden te zijn geweest. Het Parool zocht uit wat de stand na 1 maand na de bekendmaking is: 39 opzeggingen, op een klantenbestand van 2,7 miljoen huishoudens.

Ziggo-Ajax

“Het is te overzien”, aldus de woordvoerder van Ziggo. “Het aantal afmeldingen in de afgelopen maand valt gewoon binnen de bandbreedte van wat wij gewend zijn. Er was veel commotie op de sociale media, maar dat heeft zich niet vertaald in het aantal opzeggingen.”

En we hadden nog wel verwacht dat Feyneoordfans met talent voor Paintbewerkingen nog wel voor impact zouden zorgen. Oh wacht, toch niet.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *