Hoeveel zou het kosten om Iron Man 3 te zijn?

Iron Man
In het echt dan, hè. Tony Stark zijn pak is duidelijk geavanceerder dan voorgaande modellen. En dat is ook wel terug te zien in de kosten.

Voor Iron Man 3, de eerste 4DX film in Japan, heeft superheld Tony Stark zich weer in een nieuw, krachtig pak gehesen. De marvel film is vanaf vandaag te bezichtigen in de Nederlandse bioscopen. Ben je na het kijken van de film nou zo enthousiast geworden dat het je ook wel gaaf zou lijken om in dit pak te verschijnen? Het kan. Maar je moet er wel diep voor in je zakken tasten.

Kosten voor het pak zullen namelijk zo’n 10 miljard dollar bedragen, een kleine 9 miljard meer dan het pak dat Stark droeg in Iron Man 2, aldus MoneySupermarket.com. Het nieuwe kostuum is, naast de al bestaande raket-aangedreven laarzen en helm met geprojecteerde holografische display, onder andere voorzien van een hypersnelle shotgun en geactualiseerd armor.

De volledige kosten en specificaties voor het zijn van Iron Man 3 vind je in de infographic hieronder. (via: mashable.com)
Kosten Iron Man 3

Nog geen reacties

  1. Je maakt de rekensom verkeerd. Die tien miljard is voor het complete pakket, pakken, huis, computers, oldtimers en Gwyneth Paltrow.
    Ik heb zo’n idee wat Tim Cook aan het bekokstoven is met de 132 miljard van Apple.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *