Sex in het vliegtuig: bij deze maatschappij kan het

Zou deze dame weten de auto-piloot-knop kunnen vinden?
Je hoeft het niet meer stiekem te doen.

De mythische Mile High Club is lang niet voor iedereen weggelegd; Het ene stel durft het niet, het andere stel is te dik voor het minuscule wc’tje in een vliegtuig en weer een ander stel zou simpelweg teveel herrie maken. Vliegmaatschappij Love Cloud heeft een oplossing voor die stellen, want met dat bedrijf kun je namelijk met alle comfort op cruisehoogte seksen!

Waarom, in Godsnaam, vraag je je wellicht af. Oprichten Andy Johnson (hoezo toepasselijke achternaam) legt het uit: “Ik wil dat het romantisch is, een bucket-list-ervaring die je nooit in je leven meer zult vergeten.” Als je ‘johnson’ dus op zoek is naar een romantisch avontuur op grote hoogte, dan is Love Cloud iets voor jou.

Zo ziet een love-lounge in de lucht er dan uit

Daarvoor zul je helaas wel naar Las Vegas moeten afreizen (en je in moeten houden op de commerciële heenvlucht), want daar verzorgt de maatschappij vluchten van een half uur voor zo’n $800,- dollar. Je bent dus in een wip weer aan de grond (haha). De vluggertjesvlucht is dan ook een behoorlijk prijzige escapade. En neen, je krijgt er voor dat geld geen welwillende stewardess bij; die zul je op de heenweg naar Sin City zelf moeten regelen.

En als je dan toch bezig bent met deze bezigheid, kun je het net zo goed met de wereld delen. Uiteraard moet je het wel SFW maken, dus zou je bijvoorbeeld de Pornhub’s sexting-app kunnen gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *