Hoge kwaliteit oordopjes voor slechts enkele tientjes?

Hoge kwaliteit oordopje voor slechts enkele tientjes?
Klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

Het aanschaffen van oordopjes kan een complexe aangelegenheid zijn. Niet alleen is het soms lastig uitvogelen of het product daadwerkelijk comfortabel zit, het geluid moet ook subliem zijn. Vaak mag je een serieus bedrag op tafel gooien bij bekende high-end merken voor een goede set muziekdopjes.

Deze Kickstarter wil laten zien dat het ook anders kan. Voor slechts 33 dollar krijg je een set Tunai Drum. Sterker nog, early backers van het crowdfunding project hoefden slechts negen dollar te betalen voor het product. Dat kan toch nooit kloppen? Jawel, concludeert The Verge na een review. Het zijn wel goede dopjes voor een eerlijke prijs.

Het project was op Kickstarter in elk geval een succes. 564 backers haalden gezamenlijk meer dan 25.000 dollar op. De eerste exemplaren werden in november 2017 geleverd. Inmiddels is het product te vinden in online webshops zoals Amazon. Dit laat nog eens zien dat niet ieder project gedoemd is om te falen.

Eén reactie

  1. Tja, goed twee jaar terug deed Xiaomi dit ook al. Hun Piston earbuds van (toen) 20 dollar bleken in diverse audiotesten kwalitatief moeiteloos mee te kunnen met de A-merken die drie tot acht keer zo veel kostten. Die van mij doen inmiddels al bijna twee jaar dienst. Best buy ever.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *