Honderden fans wonen opening Apple Store Den Haag bij

Auteur: , 6 Reacties
Opening-Apple-Store-Den-Haag

De nieuwe Apple Store in Den Haag opende zojuist voor het eerst haar deuren voor het publiek. Honderden Apple-fanaten konden niet wachten om binnen een kijkje te nemen.

Na Amsterdam en Haarlem is dit de derde Apple Store in Nederland. Het pand, waar vroeger een boekhandel in zat, heeft een jaar lang in de steigers gestaan.

Om 10 uur stroomden de eerste klanten naar binnen, die soms al de hele nacht voor de deur zaten te wachten. Waarschijnlijk hoopten zij op een gratis t-shirt, die uitgedeeld werden aan de eerste duizend bezoekers. De mensen achterin de rij, die tot ver buiten het Haagse winkelcentrum liep, grepen hier door de immense drukte al naast.

Design
Het design van de winkel is identiek aan dat van andere Apple Stores, maar het pand, waar ooit ook een hotel in zat, is haar kenmerken niet verloren. Zo kun je in het midden van de winkel de verschillende etages bekijken en het hoge, glazen plafond.

In onderstaande video van Onemorething.nl kun je zien hoe de eerste klant onder luid gejoel van de medewerkers werd ontvangen. Wereldwijd bezit Apple meer dan 400 Apple Stores, verdeeld over 16 landen.6 reacties

So so sad….
@hansolo: Inderdaad… te sneu voor woorden. Wat voor een leven heb je dan.. om een nacht voor de deur te gaan zitten om in een winkel dingen in je hand te kunnen houden die je in de mediamarkt al 1000 keer in je handen hebt gehouden.. echt triest. Begrijp me niet verkeerd.. ik heb ook een iphone.. maar dit.. echt triest.
@Freewarefreak: idd waarvoor zou je midden in de nacht voor een winkel gaan staan terwijl als gewoon ook te zien is bij mediamarkt of wat voor winkel dan ook. Echt hoe triest ben je dan. is gewoon een winkel. Echt snap niet dat mensen appel zo hypen is maar een telefoon. Ik ken ook iemand die heeft 5s loopt er alleen maar over te klagen vraag waarvoor heb je hem dan. Zegt ja maar het is een appel. zo zielig
Enge mensen. Stuk voor stuk.
Confronterend om te zien dat het er zo veel zijn.
Als ze nou bier verkochten begreep ik het enthousiasme, maar dit is wel erg kansloos.
Best eeuh.. Tja, best apart dit…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).