Honor 3C: budget-telefoon met indrukwekkende specs

Honor-3C
Eind oktober introduceerde Honor zichzelf met een klapper op de Nederlandse markt. Die introductie krijgt vandaag een vervolg met de zojuist aangekondigde Honor 3C voor Nederland.

De Honor 3C is vanaf aanstaande maandag in Nederland verkrijgbaar, zo maakte Honor vandaag bekend. Net zoals de in oktober aangekondigde Honor 6 is de 3C een verrassend betaalbare smartphone, met een hele berg aan functies.

Digital Natives
Honor richt zich naar eigen zeggen op de digital natives, een doelgroep die dus altijd online wil zijn en behoefte heeft aan een snelle smartphone die lang meegaat. Een haarscherp beeldscherm en uitstekende camera staan bij deze veeleisende doelgroep ook hoog in het lijstje.

Honor-3C

€139,99
De prijs van 139,99 euro is in ieder geval enorm aantrekkelijk. Zeker als je je bedenkt dat het om een dual-sim smartphone gaat met een 1,3 GHz quad-core processor. Gecombineerd met 2 gigabyte aan werkgeheugen heb je voor die prijs dus een snelle telefoon in handen.

Helder scherm en energiezuinig
De 2300 mAh accu gaat via speciale energiezuinige technieken zelfs bij zwaar gebruik 24 uur mee op één batterijlading. Op schermgebied hoef je overigens ook niets in te leveren, met een diameter van 5-inch en een 720P HD-resolutie kun je prima je ogen de kost geven. De IPS-LCD-techniek zorgt bovendien voor heldere, levendige kleuren.

De Honor 3C is uitgerust met twee camera’s: een 5 megapixel voor de selfiefans onder ons op de voorkant, en een 8 megapixelcamera op de achterkant. Vanaf 24 november kun je jouw eigen exemplaar voor 139,99 scoren.

Nog geen reacties

  1. Dit hele artikel is gewoon geschreven als een verkapte advertorial. Dat geeft niks, maar zet het er dan bij… Die specs waren zwaar indrukwekkend in de tijd dat een Galaxy S3 de benchmark was. Ergens in 2012…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *