Honor komt met randloze smartphone voor prima prijs

Honor lanceert randloze smartphone
Honor heeft op 5 december iets nieuws voor ons in petto: een randloze smartphone die wél lekker betaalbaar is.

De Chinese fabrikant heeft de afgelopen jaren flink naam voor zichzelf gemaakt. Eerder dit jaar kwam Honor al met de 6X op de proppen, een smartphone met dubbele camera voor slechts 249 euro. Of de nieuwe Honor met bezelloze display in dezelfde prijscategorie valt? Laten we het hopen!

Honor heeft de uitnodiging voorzien van de tekst ‘Max your view’, met daarnaast het silhouette van een vrijwel randloze smartphone. In dat opzicht kan dit weleens een succes worden onder mensen die wel mee willen doen met de laatste trends, maar geen 800 euro uit willen geven.

Nog geen reacties

  1. Zo’n 8 maanden terug de Honor 8 gekocht, de ‘budget’ uitvoering van het Huawei flagship van vorig jaar, de P9. Net zoals de Honor 9 dat nu is van de P10. Die vaak bekritiseerde skin is ff wennen, maar verder zijn dit echt toppers hoor.

    Jammer alleen dat Huawei hun online shop voor Nederland/België inmiddels gesloten heeft. Als je nu naar Vmall.eu browst, kom je op de UK website uit. Maar goed, dan kun je deze ook daar of anders via de Duitse site bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *