Honor lanceert Nederlandse webshop

Honor lanceert Nederlandse webshop
Zo kun je online direct bij Honor terecht voor je aankopen.

Honor, het dochtermerk van Huawei, is nu bijna een jaar flink actief in Nederland. De stempel op Nederlandse bodem wordt nog eens benadrukt met de lancering van een eigen webshop. De opening van de online winkel is in navolging van de onthulling van Honors nieuwe strategie voor zijn Internet of Things (IoT) Smart Home-experience.

Het online aanbod zal in eerste instantie bestaan uit Honor smartphones. Denk aan de Honor 20 serie en de nog te lanceren Honor 9X. Daarnaast verkoopt het merk eigen accessoires zoals de nieuwste fitnesstracker en smartband Band 5 van het merk, die in Nederland exclusief te koop is via de webshop.

De webshop biedt in de toekomst ook smart homeproducten van partners aan. Honor verwacht in 2020 via de webshop de onlangs gelanceerde Honor Vision smart TV te verkopen aan de Nederlandse consument. Deze slimme televisie wordt het nieuwe control management systeem waaruit andere elektronische apparaten aangestuurd kunnen worden en waarvandaan informatie gedeeld kan worden.

Op de hoogte blijven van het laatste technieuws? Check dan onze Facebook-pagina

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *