Honor Note 10 krijgt groter scherm dan de Nintendo Switch?!

Het is niet de grootte die telt..
Een scherm van nagenoeg 7 inch!

Er zijn vermeende foto’s gelekt van een toestel zo gigantisch, dat het de Nintendo Switch doet verbleken. De Chinese Honor Note 10 krijgt een gigantisch scherm, maar het toestel is in totaal niet veel groter dan de draagbare console vanwege het gebrek aan bezels.

Met een 6,9-inch 1440p display is dit werkelijk een kolossaal bakbeest. De smartphone van een dochteronderneming van Huawei zou volgens dezelfde lekker een Kirin 970 processor krijgen; dezelfde processor als in de Huawei P20 en Honor V10. Afhankelijk van je voorkeuren, kun je toestel krijgen met 6GB RAM en 128GB opslagruimte, of een uitvoering van 8GB RAM en 256GB opslag.

Hoewel er geen foto’s van de achterkant van het toestel zijn, zou de Note 10 worden uitgerust met een dual camera van respectievelijk 24MP en 16MP. Ook verwachten ze de vingerafdrukscanner aan de achterkant van het het toestel. Om het gigantische scherm van stroom te voorzien zou de Note 10 een batterij van maar liefst 6,000mAh krijgen.

Lekker PUBG spelen op een immens scherm

Nu, voordat je in je handen wrijft omdat je een paar dagen je telefoon niet zou hoeven opladen, onthoud wel dat een scherm van dit formaat energie slurpt alsof het niets is.

Omdat het om een lek gaat, moeten we alle informatie met een korreltje zout nemen. De foto’s zien er daarentegen relatief betrouwbaar uit. Het is nog niet bekend of het Chinese merk hun product ook hier komt verkopen. Begin dit jaar bleek namelijk dat de Nederlandse webshop van Honor offline was gehaald.

Foto’s via @Techtastic

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *