Honor V10: alle info over Huawei’s goedkope randloze phablet

Honor V10
Het goedkopere broertje van de smartphonefabrikant lijkt een ware topper in petto te hebben.

Huawei heeft enkele weken geleden met veel trots haar nieuwe phablet-lijn gelanceerd. De Huawei Mate 10 Lite, Mate 10 en Mate 10 Pro. Met name de Mate 10 Pro beschikt over specs om je vingers bij af te likken. De hoge prijs kan echter veel potentiële kopers afschrikken. Gelukkig hebben we altijd Honor nog.

Het goedkopere broertje is al enkele jaren via-via verkrijgbaar in de Benelux met prima toestellen voor een net zo degelijke prijs. De Honor V10 is hier geen uitzonder in. De phablet met een vrijwel randloos scherm wordt volgens de laatste info via XDA voorzien van een flink 5,99 inch LCD-scherm.

Dit scherm wordt voorzien van een 18:9 beeldverhouding en een resolutie van 2160 bij 1080 pixels. Naast het design is er onder de motorkap genoeg te beleven. Denk aan de slimme Kirin 970-chipset, 6GB RAM en minstens 64GB aan intern opslaggeheugen. Misschien wel de grootste troef ten opzichte van concurrenten is de verwachte koptelefooningang van de Honor V10.

Verder is er met 3750 mAh aan accucapaciteit genoeg aanwezig. De dubbele camera met een 16 en 20 megapixel lens zet de traditie van Huawei/Honor vlaggenschepen voort. Android Oreo draait in combinatie met EMUI 8.0 uit de doos. Op 28 november in China presenteert Huawei officieel deze nieuwe phablet.

Eén reactie

  1. Zelf sinds begin dit jaar de Honor 8, gebaseerd op de Huawei P9, in gebruik en da’s al een topper. Hij is mij te groot, maar met zoiets als de V10 heb je gewoon heel veel telefoon voor je geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *