Hoofdrol voor tech in nieuwe film van Steven Spielberg

Hoofdrol voor tech in nieuwe film van Steven Spielberg
Warner Bros heeft een trailer vrijgegeven van Ready Player One, de nieuwe film van Steven Spielberg.

De Spielberg-film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ernest Cline. Ready Player One is geproduceerd door Spielberg, Donald De Line, Kristie Macosko Krieger en Dan Farah, met Adam Somner, Daniel Lupi, Chris DeFaria en Bruce Berman als uitvoerend producenten.

In de film hebben onder andere Tye Sheridan (X-Men: Apocalypse), Olivia Cooke (Me and Earl and the Dying Girl), Ben Mendelsohn (Rogue One – A Star Wars Story), T.J. Miller (Deadpool), Simon Pegg (de Star Trek-films, de Mission: Impossible-films) en Mark Rylance (Bridge of Spies, Dunkirk) een rol.

Het verhaal speelt zich af in 2045 en de wereld staat op punt van instorten. De mensen zoeken hun redding in OASIS, een uitgestrekt virtual reality universum, gemaakt door de geniale en excentrieke James Halliday (Mark Rylance). Als Halliday overlijdt, laat hij een immens fortuin na aan degene die als eerste het digitale Easter Egg vindt dat hij in OASIS heeft verstopt. Er ontstaat een ware jacht die de wereld in zijn greep houdt. Als de jonge held Wade Watts (Tye Sheridan) besluit mee te doen, raakt hij verzeild in een halsbrekende en onwerkelijke zoektocht in een fantastische wereld vol mysteries, ontdekkingen en gevaar.

[gv data=”BAwzgO2oFII”][/gv]

Ready Player One draait vanaf 29 maart 2018 in de bioscoop. Meer films en series? Check hier een overzicht van aankondigingen die het afgelopen weekend werden gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *