Hopeloos op Tinder? Super Likeable helpt je op weg

Tinder Super Likeable feature
De meest populaire app voor vleeskeuringen weet precies waar je naar op zoekt bent.

Tinder is al enkele jaren enorm populair. Hoewel er af en toe een taboe rondom de applicatie hangt, zijn er wereldwijd tientallen miljoenen gebruikers terug te vinden. Hoewel iedereen vast wel eens een match heeft gekregen, is het niet gek dat sommigen het gevoel hebben niet gezien te worden.

Dankzij de introductie van een nieuwe A.I.-feature moet hier echter verandering in komen. Tinder zelf noemt de functie lieftallig ‘Super Likeable’. Op willekeurige momenten laat Tinder jou 4 personen achter elkaar zien, waarvan de app denkt dat er een match in zit. In tegenstelling tot andere profielen, krijg je bij deze 4 de mogelijkheid om een ‘Super Like’ te geven.

Doe je dit niet, dan vervalt de Super Like ook. Tinder meldt niet hoe de kunstmatige intelligentie deze 4 personen bij elkaar schraapt voor je, maar de kans is groot dat dit gebaseerd is op het swipe-gedrag van de persoon in kwestie.

Tinder Super Likeable

Op dit moment zit de nieuwe functie nog in een testfase, waardoor alleen geluksvogels in New York en Los Angeles kunnen genieten van Super Likeable. Wanneer de feature uit de testfase gaat en de kant van Nederland opkomt, is eveneens nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *