Hou je baby in de gaten met een slimme sok

Owlet slimme babysok
Altijd van afstand de hartslag, temperatuur en veel meer informatie van je baby bij kunnen houden. Dat is exact wat er mogelijk is met de Owlet Vitals Monitor. Ideaal voor ouders die bezorgd zijn over het welzijn van hun kleine hummel.

Door deze sok te gebruiken zijn ouders in staat om via hun telefoon, tablet of pc constant vitale functies als hartslag, zuurstofgehalte en de temperatuur van de huid in de gaten te houden. Daarnaast krijgen ze ook informatie over slaapkwaliteit en een waarschuwing als kinderen zich omdraaien.

Veel van deze informatie kan je niet te weten komen als je ‘slechts’ gebruik maakt van een babyfoon, want dan heb je alleen beeld en/of geluid tot je beschikking. En als je dan toch bezig bent, geef je kind dan ook gelijk een luier die een seintje geeft als hij nat is.

Wat zo’n slimme sok kost? Snelle beslissers hebben er eentje voor $159 en daarna kost hij $199. Owlet is nog bezig met het binnenharken van geld. In totaal hebben ze $100.000 nodig, maar de teller staat met 28 dagen te gaan al op $40.688.

[gv data=”q-5YDBp63uk”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *