House of Cards gaat door zonder Kevin Spacey

House of Cards door zonder Kevin Spacey
Het zielige excuus van de ooit zo geliefde acteur heeft niet mogen baten.

In een paar maanden kan er veel gebeuren, zo blijkt ook maar weer in 2017. Als er een persoon is die dit kan beamen, dan is het wel Kevin Spacey. De wereldberoemde acteur zag zijn zorgvuldig opgebouwde reputatie als sneeuw voor de zon verdwijnen na meerdere aantijgingen over seksueel misbruik.

Heel (schijnheilig) Hollywood wist ook niet hoe snel ze Spacey uit hun scripts en opgenomen filmsessies moesten verwijderen. Zo ook bij House of Cards, waar de productie zelfs een hele tijd stil heeft gelegen om de verschillende opties af te wegen.

Variety bevestigt vandaag dat de cast & crew ervoor gekozen heeft om het laatste seizoen van House of Cards toch af te maken, maar de rol van Spacey hierin is uitgespeeld. Mede daardoor telt seizoen 6 ‘slechts’ 8 afleveringen in plaats van de geplande 13. Hoe de acteur uit de serie is geschreven, weet men nog niet te melden.

De hoofdrol in het nieuwe seizoen van House of Cards is weggelegd voor Robin Wright. De actrice heeft jarenlang de tweede viool mogen spelen als Claire Underwood, de vrouw van de grimmige politicus Frank Underwood. Wanneer het laatste seizoen op Netflix verschijnt, is nog niet bekend.

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *