How to: Amerikaans Netflix aanbod bekijken in Nederland

Auteur: , 7 Reacties
Netflix in Nederland met Amerikaans aanbod

Hoewel de komst van Netflix naar Nederland met gejuich werd ontvangen was er bij veel mensen wel wat teleurstelling te bespeuren over het beschikbare aanbod. Het aanbod van Netflix is in Nederland momenteel nog lang niet zo uitgebreid als bijvoorbeeld in de VS. Gelukkig is dat probleem simpel op te lossen.

Er zijn verschillende manier om toegang te krijgen tot de Amerikaanse content van Netflix, bijvoorbeeld via een VPN verbinding (hoe werkt een VPN). Een andere mogelijkheid we er hier eruit pikken is echter wel heel simpel, nadeel is wel dat het alleen werkt via je browser.

Hoe het werkt? Installeer de extentie Media Hint (Chrome & Firefox) en daarna ben je eigenlijk al klaar. Deze extensie draait op de achtergrond en als je vervolgens naar Netflix gaat krijg je het volledige Amerikaanse aanbod te zien. Makkelijk toch?

In onderstaande video is te zien hoe het werkt.

Netflix op Smart TV’s
Vandaag maakten LG en Samsung ook bekend dat de vooraf geïnstalleerde Netflix app op hun Smart TV vanaf nu te gebruiken is in Nederland. Iets wat natuurlijk zeer voor de hand lag, maar nu bevestigd is. Je zal ook niet verrast zijn om te horen dat Netflix ook werkt op telefoons en tablets van LG en Samsung.

Wil je naast het Amerikaanse aanbod ook films en series uit andere landen kunnen bekijken? Lees dan deze how-to over de extensie Hola.7 reacties

als dit werkt ben ik blij, ik ga het straks uitproberen.
@MrSkyline: yep, werkt als een chinees in een fabriek
Wow, dit is nice. Werkte bij mij meteen, en het US aanbod is echt belachelijk veel groter.

*Breaking Bad aanslingert*
Netflix werkt ook op Pioneer van dit jaar
Tijd voor een vraag van een non-techie….ik heb Netflix via Apple TV….kan ik nou ook de US versie krijgen? Kan ik evt ook Media Hint gebruiken? Dank voor reactie wie dan ook ;))
Ik heb dagenlang kunnen genieten van het Amerikaanse aanbod…en toen ineens functioneerde het niet meer. Ook ik ben een non-techie maar weet iemand misschien waaraan dit kan liggen?
@kaaatje: Misschien dat je deblockt bent door Netflix? Of werkt het NL aanbod nog wel?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).