How-to: iOS 9 beta 2 installeren zonder developers-account

How-to: iOS 9 beta 2 installeren zonder developers-account
Apple heeft recent de tweede beta-versie van iOS 9 beschikbaar gemaakt voor developers, maar dat betekent niet dat alleen ontwikkelaars toegang hebben tot de update.

Als je al een developer account hebt, hoef je alleen de standaard stappen te volgen om de nieuwe beta-versie van iOS 9 te installeren op je iOS-apparaten. iOS-gebruikers die de eerste beta-versie nog op hun toestel hebben staan, kunnen eenvoudig via instellingen updaten naar de nieuwste versie. Toch is er ook een oplossing voor gebruikers die niet beschikken over een ontwikkelaars-account. In een video van iCrackURiDevice wordt stap voor stap uitgelegd hoe je zonder een account toch beta-versies kunt installeren.

Door een beveiligingslek in iTunes is het in principe voor iedereen mogelijk om beta-versies te installeren zonder een account. Wel moet je er rekening mee houden dat het dan niet mogelijk is om een backup te maken van al je data. Natuurlijk is het straks mogelijk om je te registreren bij Apple’s publieke beta-programma, maar als je echt niet kunt wachten laat de onderstaande video je precies zien hoe je de beta-versie installeert.

[gv data=”3kkM1o3f9Mg”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *