How to: tover je iPhone SE om in een iPhone 6s

Auteur: , Geen reacties
How to: je iPhone SE ombouwen tot iPhone 6S

De iPhone SE is net zo krachtig als de iPhone 6s, maar heeft de looks van een iPhone 5. Ben je over dat laatste niet zo te spreken, dan is het tijd om je schroevendraaier tevoorschijn te toveren.

Dankzij de iPhone 6 SE modkit is het namelijk mogelijk om je iPhone SE om te bouwen, zodat-ie wat meer lijkt op de iPhone 6s. Het goede nieuws: de modkit kost slechts 20 dollar. Het slechte nieuws: de kans dat je je gloednieuwe iPhone SE sloopt is nogal groot, dus begin niet aan dit project als je niet over de benodigde technische kennis beschikt.

Het idee lijkt simpel: je haalt de componenten uit de iPhone SE en stopt ze in een nieuwe behuizing, zo laat Computer Bild zien. De Duitser huurden echter een expert in voor het klusje en zelfs dan was er ongeveer twee uur voor nodig om alles werkend te krijgen.

Voor zover je daarvan kunt spreken, want de knoppen reageren volgens Computer Bild niet zo goed meer, terwijl de camera, de Lightning-connector en aansluiting voor de koptelefoon ook niet zo mooi meer in de behuizing passen.

Het eindoordeel van de Duitsers is dan ook helder: eigenlijk moet je hier niet aan willen beginnen. Heb je lak aan die waarschuwing, dan vind je hier de uitleg van Bild, zodat je zelf aan de slag kunt.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).