HP 8: een budgettablet met 8-inch scherm

HP 8: een budgettablet met 8-inch scherm
In stilzwijgen heeft HP een nieuwe tablet aan haar langzaam groeiende line-up met tablets toegevoegd.

De HP 8 van Hewlett Packard werd eerder al in China gelanceerd, nu is het tijd voor een introductie in de VS & Europa. De tablet komt met een resolutie van 7,85-inch en draait op een ARM Cortex A7 quadcoreprocessor bij een snelheid van slechts 1 GHz, met 1 GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant is een 2.0 megapixel camera geplaatst, vooraan is dit een 0,2 MP exemplaar. Hij wordt gevoed door een 3.800mAh accu en het geheugen van 16 GB kan middels micro SD-kaarten worden uitgebreid.

159 euro

Dit 312 gram wegende exemplaar, uitgerust met Android 4.2, is ideaal als je de HP Slate 7 een maatje te klein vind, maar de specs houden niet bepaald over. Daar staat wel een zacht prijsje tegenover. In de VS kost-ie $170 en in enkele europese webshops ligt de prijs op 159 euro. Of de tablet ook officieel in Nederland wordt geïntroduceerd is niet bekend.

[lg_folder folder=”HP/HP_8/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 reacties

  1. juist, en dan klaagt apple samsung aan omdat de samsung producten te veel op de ipad lijken. Dit ziet er bij wijze van spreken bijna uit alsof de onderdelen uitwisselbaar zijn met ipads. :/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *