HP komt met budget laptops en tablets

HTC-Budget-Laptops-en-Tablets
HP heeft twee laptops en tablets onthuld die in november voor een zacht prijsje in de winkels liggen.

De laptops
Laten we beginnen met de laptops. De Stream 11.6 en Stream 13.3 zijn identiek wat specificaties betreft, en verschillen alleen in schermformaat (11,6-inch en 13,3-inch). Er is een Intel Celeron-processor in beide kleurrijke laptops te vinden, evenals een 32GB eMMC-opslag. Wat het besturingssyteem betreft zul je genoegen moeten nemn met Windows 8.1 with Bing.

HTC-laptop

Gratis Office
De twee laptops zullen in twee kleuren (magenta en blauw) verschijnen, waarbij je voor de 11,6-inch 229 euro en voor de 13,3-inch 249 euro neertelt. De 13,3-inch versie heeft zoals gezegd een groter scherm, en ondersteunt tevens een draadloze 4G-verbinding. Bij beide Steam laptops krijg je een jaar lang gratis Microsoft Office 365 Personal met 1TB aan OneDrive opslag. Als extra bonus doet Microsoft er nog een 25 dollar tegoedbon voor de Microsoft Store bij.

De tablets
De HP Stream 7 en Stream 8 tablets zijn ook vernoemd naar hun schermformaat. En ook deze tablets worden geleverd met één jaar lang Microsoft Office 365 Personal en 1TB OneDrive opslag. Bovendien kun je 60 minuten gratis Skypen per maand. De Stream 8 krijgt bovendien 200MB aan gratis 4G data iedere maand, zonder dat je daar een extra contract voor af hoeft te sluiten. De Stream 7 kost 129 euro, een prijs voor het iets grotere 8 model is nog niet bekend.

Alle vier de nieuwe HP-producten verschijnen in de loop van november in de Microsoft Store en geselecteerde verkooppunten.

HP-Tablet

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *