HP onthult 20 inch Windows 8 tablet

HP Envy Rove 20
Niet echt een tablet die je gemakkelijk even in je kontzak stopt. Is deze HP de ultieme belichaming van hoe groter, hoe beter?

Het lijkt wel alsof computerfabrikanten de meest bizarre apparaten blijven bedenken om Windows 8 te promoten. Een tijdje geleden zagen we al de Asus Transformer AiO, wat een soort laptop en tablet in één is, met een 18,4 inch scherm.

Gisteravond heeft HP deze Envy Rove 20 onthuld. Het scherm is 20 inch groot met een 1600 x 900 IPS touchscreen. Gelukkig heeft HP, zoals je kan zien, een standaard ingebouwd zodat je dit enorme ding gemakkelijk kan neerzetten. De categorie waar dit apparaat in valt is de zogenaamde tabletop tablet.

De accu zou zo’n 4 uur meegaan en op de harde schijf is ruimte voor 1 terabyte. De prijs komt volgens HP zo rond de $1.000 te liggen. Of dit apparaat ook naar Nederland komt is nog niet bekend.

[lg_folder folder=”HP/Envy_Rove_20/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

4 reacties

  1. Het ontwikkelen van een nieuw product kost veel tijd en geld. Er zullen bij HP dus ongetwijfeld mensen zijn geweest die ervan overtuigd zijn dat hier een markt voor is. Ik zou de motivatie van die mensen weleens willen horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *