HP Pavilion 14 Chromebook: nu ook in Nederland [prijs]


HP’s eerste Chromebook ligt vanaf deze week in de winkels. En we hebben een prijsje.

Recent heeft HP een Chromebook uitgebracht met een scherm dat 35 procent groter is dan dat van de meeste beschikbare Chromebooks. Dit 14-inch BrightView scherm moet volgens de Amerikaanse techgigant een ideale mix bieden tussen mobiliteit en comfort, maar als je iets zoekt om handig op elke plek te kunnen gebruiken is 14-inch misschien al weer te groot.

Desalniettemin blijft dit een leuke werkmachine met een 16 GB solid-state drive(SSD) en 2 GB werkgeheugen. (Ja, het is een Chromebook, die hebben zelden zware specs). Verder krijg je er 100 GB Google Drive Cloud Storage bij, de eerste twee jaar gratis.

De HP Pavilion 14 Chromebook in de kleur Sparkling Black.
HP Pavilion 14 Chromebook

De HP Pavilion 14 Chromebook weegt iets minder dan 1,8 kg en beschikt over HDMI, 3x USB 2.0, Ethernet en koptelefoonjacks. Het OS van Google geeft je daarnaast supersnel toegang tot Search, Gmail, YouTube, Google Drive en Google+ Hangouts. En natuurlijk de apps in de Chrome Web Store.

Hij wordt vanaf deze week in Nederland bij Coolblue, Bol.com, Saturn en Mediamarkt verkocht voor een adviesprijs van €329.

[lg_folder folder=”HP/Pavilion_14_Chromebook/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *