HP presenteert twee piepkleine Windows pc’s

Auteur: , 3 Reacties
HP-Mini-PC

De HP Stream Mini en Pavilion Mini zijn twee kleine desktop-pc's die over een paar weken voor een zacht prijsje verkrijgbaar zijn.

De twee mini desktops zijn duidelijk een antwoord van HP op de Chromeboxes. Vanaf 14 januari zijn de twee kleine kubussen al verkrijgbaar, waarbij de Stream Mini 180 dollar kost en je 320 dollar kwijt bent voor de Pavilion Mini.

De HP Stream Mini
HP-Stream-Mini
De Stream Mini is de goedkopere van de twee, en dat merk je aan de 2GB aan RAM en de 32GB hard drive, een Intel Celeron chip zorgt voor de nodige kracht. 32GB is enorm weinig opslagruimte, en daarom ligt de nadruk bij deze Mini pc’s ook op de cloud. Daarom krijg je bij de aankoop van dit blauwe kastje een gratis lidmaatschap van twee jaar voor HP’s OneDrive clouddienst. Dit betekent dat je 200GB extra ruimte hebt om je gegevens in de cloud op te slaan.

De HP Pavilion Mini
HP-Pavilion-Mini
Met een prijs die bijna het dubbele is van de Stream Mini verwacht je wat meer van de Pavilion. Voor dit geld krijg je een krachtigere processor, 2GB extra RAM en 500GB aan lokale opslag, wat een dergelijke cloud-dienst overbodig maakt. Het design is echter bijna gelijk aan de goedkopere variant. Wel zijn er in beide versies een aantal USB-poorten aanwezig, evenals een audio jack en display ports op de achterkant. De twee PC’s hebben slechts 45 watt nodig om te functioneren.

De HP Pavilion Mini Desktop wordt naar verwachting in Nederland geleverd vanaf februari 2015 vanaf €399.3 reacties

Ik mis info. Zit voor die prijs Windows er al bij? (Denk het niet). En waar kan ik bestellen? NL prijs?
@camber24 @larsp: check, heb even wat info toegevoegd. De HP Pavilion Mini Desktop wordt naar verwachting in Nederland geleverd vanaf februari 2015 vanaf €399.
@Vincent: Thanks Vincent/Autoblogger. Wel balen dat het in NL meteen zoveel duurder is! Maar ja, wil er nog steeds eentje ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).