HTC 10 gelekt

HTC 10
Dit is hem dan.

htc 10

HTC 10

Hij is nog niet eens aangekondigd, maar we weten nu al dat dit de HTC 10 is. Ze komen namelijk exact overeen met de renders die we eerder zagen van het toestel – hoewel dat natuurlijk ook geen sluitend bewijs is. De HTC 10 zou een smartphone zijn met een camera van wereldklasse, aldus het bedrijf zelf.

Op 12 april zou het toestel officieel worden onthuld tijdens een evenement dat ook te livestreamen is. Releasedatum en prijs zouden dan ook worden bekendgemaakt.

8 reacties

  1. is er iemand anders die op de iphone app, geen foto’s heeft in het stukje waar je zegmaar de app opent? in de artikels zelf is het gewoon goed, in het menu niet.

  2. Ziet er prima uit, alleen lijkt hij wat aan de dikke kant.

    Ik ben benieuwd of HTC nog met de top van de Android markt mee kan met dit toestel, de M7&8 waren nog uniek met hun aluminium behuizing maar tegenwoordig doen alle andere Android fabrikanten dat ook natuurlijk.

    • @Donstil: Het alu was leuk maar 2 weken en een hoesje verder boeide niemand de behuizing meer en ging het om dat performance en functionaliteit.
      Laat dat nu net het probleem van de afgelopen 4 jaar zijn voor HTC.
      Afgezien van design destijds blonken ze NERGENS meer in uit, niet iets dat samen gaat met topprijzen.

  3. @gwnbmw Hier ook hetzelfde probleem op de iPad bij de laatste 6 artikelen ongeveer. Behalve het bericht over hoe de iPhone er in 2017 uit gaat zien, die doet het weer wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *