HTC All New One: heel veel lekplaatjes

Auteur: , 2 Reacties

Na de vroegtijdig online verschenen lekbeelden hebben we nu een complete fotoshoot met de opvolger van de HTC One.

De All New One, of HTC M8 zoals hij intern wordt aangeduid, heeft een soortgelijke behuizing als zin voorganger. De speakergrill wijzigde, de bezels werden dunner en de capacitieve toetsen verdwenen ten faveure van on-screen exemplaren. Het scherm groeide tot 4,9 inch en de telefoon komt met een Snapdragon 800-chipset, ondersteund door 2 GB werkgeheugen.

Onderstaande foto’s komen van het Chineze Weibo en tonen de HTC All New One vanuit alle hoeken, en ook in vergelijking met zijn grotere broer, de HTC One Max.

Daar is het qua lekkage niet bij gebleven. Nadat @evleaks eerder al de eerste persafbeeldingen de wereld in slingerde, gooit het lek-account nu foto’s van de Smart Cover online. Aan de voorkant zit het vol met kleine gaatjes waar het display doorheen schijnt. Zo wordt er info op de Smart Cover gegenereerd.

HTC All New One: heel veel lekplaatjes

Gaan we verder met nog een lekvideo waarin de nieuwe HTC wordt getoond in een hands-on video. We zien onder meer Sense 6.0. Ook meldt de videomaker dat er naast een 32 GB versie ook een met 16 en 64 GB komt. Echt, het lekt bij HTC harder dan het cabriodak van een klassieke Jaguar.

De telefoon krijgt op 25 maart zijn officiële onthulling.2 reacties

Wat ik niet begrijp is: wrm is de ene cameralens groter dan de andere?
Grappig dat Samsung en HTC nu ook een iPhone 5c achtig idee proberen met hun beste modellen qua covers etc.. Jammer, de 5c stond nou niet echt bekend als een verkoop-wonder.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).