HTC Desire 310 is een budgettelefoon voor €169

HTC Desire 310
HTC heeft de onderkant van de smartphonemarkt aangevuld met de Desire 310. Omdat telefoons eigenlijk helemaal niet duur hoeven te zijn, als je geen hele grote wensen hebt.

Bescheiden scherm, bescheiden MediaTekje

Het scherm van de HTC Desire meet 4,5 inch en heeft een resolutie van 854 bij 480 pixels. De quadcore processor van MediaTek draait op een snelheid van 1,3 GHz en heeft de beschikking over 1GB werkgeheugen. Het geheugen bedraagt 4GB, dat nog uitbreidbaar is via een micro-SD-kaart.

De cam aan de achterkant heeft een resolutie van 5 megapixels, maar moet zijn werk zonder flitsondersteuning doen. Aan de voorkant is een exemplaar met een resolutie van 640 bij 480 pixels geplaatst.

Met Blinkfeed

HTC BlinkFeed, voor het eerst geïntroduceerd op de HTC One, geeft gebruikers van de HTC Desire 310 de mogelijkheid om persoonlijke, relevante informatie zoals updates uit sociale netwerken en nieuws rechtstreeks op het homescreen te zien. Op het 4,5-inch scherm van het toestel worden updates van favoriete nieuwssites en je sociale media-kanalen weergegeven.

Video Highlights: gooi je video’s in een collage

Met de HTC Desire 310 kunnen via Video Highlights foto’s en videoclips automatisch worden omgezet in een collage met hoogtepunten. Gebruikers selecteren hun favoriete foto’s, plaatsen deze in de gewenste volgorde en kiezen hun favoriete muziek en effecten om video’s te maken. Daarna kun je ‘m delen.

Prijs

De HTC Desire 310 is verkrijgbaar vanaf 10 april, voor 169,00 euro. Daarmee is-ie zelfs nog een slag goedkoper dan de Motorola Moto G.

[lg_folder folder=”HTC/Desire_310/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

8 reacties

  1. Jammer dat ze deze telefoons niet met een kale android ROM leveren. Nu is 1gb ram niet heel weinig, maar met die standaard rommel die op de achtergrond meedraait heb je vaak nog maar weinig speelruimte, waardoor deze ‘goedkope’ telefoons vaak snel langzaam aanvoelen.

  2. Hoewel ik best wel een HTC fan ben denk ik toch dat je in deze prijsklasse beter voor een Huawei of vergelijkbaar merk kunt kiezen. Voor deze prijs kies je of voor een betere afwerking of voor betere specs. In deze prijsklasse kun je ze eigenlijk onmogelijk combineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *