HTC Desire 500 komt in het midden terecht


Rechtstreeks in de middenmoot en voorzien van een schappelijke prijsje brengt HTC de Desire op de markt in Nederland. Dit is wat je moet weten.

Sense 5.0

De HTC Desire 500 beschikt over een 1,2 GHz Snapdragon quad-core processor van Qualcomm en draait Android 4.1, met daaroverheen de HTC-software Sense 5.0. HTC stopt hem 1GB aan RAM toe en gaf de 4,3-inch grote telefoon 4GB aan opslaggeheugen dat middels een microSD-kaart tot 64GB kan worden uitgebreid. Tipje: koop zo’n microSD-kaart, want van 4GB blijft na een Android-installatie niet zoveel meer over.

8 megapixel

De camera lijkt allerminst midrange. Dat is een 8 megapixel-exemplaar, aan de voorkant ondersteund door een 1,6 megapixel camera. Hij beschikt over autofocus en een LED-flitser, daarnaast kun je met HTC ImageChip de boel nabewerken. Video’s worden geschoten in 720p. De schermresolutie bedraagt overigens 800×400 pixels, dat is dan wel weer matig.

Prijs

De HTC Desire 500 is beschikbaar vanaf begin september en de adviesprijs bedraagt 249 euro. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren Lacquer Black en Glacier Blue.

HTC Desire 500

[lg_folder folder=”HTC/Desire_500/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Geeft die resolutie geen problemen met app’s? Had ooit een toestel met een vergelijkbare resolutie en die draaide om die reden niet alle app’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *