HTC One in het klein: dit is hem!

HTC One in het klein: dit is hem!
HTC is van plan het topmodel een kleiner broertje te geven, dat is al even bekend, maar nog voor de onthulling is er al beeldmateriaal van dit mid-range toestel. Een HTC One, maar dan iets te heet gewassen.

De afbeelding van PhoneArena laat een vergelijkbaar design zien. Aan de voorkant heeft de grille van de speaker ronde hoeken, in tegenstelling tot de HTC One, en op de achterkant bevindt de LED-flitser zich boven de lens in plaats van ernaast. Dat Beets By Dre Beats By Dre-logo onderaan spreekt verder voor zich.

De telefoon zou intern worden aangeduid als M4 en beschikken over een 4.3-inch display met een 1280×720-resolutie. Verder zou er een dubbele processor inzitten – over kloksnelheden is nog niets bekend – en heeft de telefoon een opslagcapaciteit van 16GB, de helft van de HTC One. Ook zit er 2 gig aan RAM in en wordt alles gevoed door een 1700mAh-accu. Nogmaals, dit horen we through the grapevine, want HTC wil het bevestigen noch ontkennen.

Over een paar maanden, aan het einde van het tweede kwartaal, zou de HTC One Mini op de markt moten komen. Grotere foto HIER.

Nog geen reacties

  1. Netjes, maar ik pas even de “echte” One vastgehouden en gezien, wat een ziek mooi toestel. Een Samsung S4 oogt bejaard (ook al zag een galaxy er nooit echt spify uit)

    • @Laue: Knap toestel inderdaad. De vergelijking met de Galaxy S4 is natuurlijk snel gemaakt. In bijna iedere review waar de One en S4 vergeleken worden, trekt de One aan het langste eind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *