HTC One M10 twee keer gelekt

Zou t hem echt zijn
Twee lekken binnen een paar uur tijd, dan zou je toch wel kunnen aannemen dat de plaatjes en specificaties kloppen?

HTC koos ervoor om zijn nieuwe meesterwerk (de zoveelste telefoon die het merk zou moeten gaan redden) niet te presenteren in Barcelona. Dus daar moesten we het doen met de nieuwe VR-bril van de Taiwanezen en een lading telefoons van Samsung, LG enzovoorts.

De introductie van de nieuweling van HTC staat gepland voor eind maart en dus wordt het tijd voor het serieuze lekwerk. Een paar uur geleden liet OnLeaks op zijn twitteraccount zien hoe de nieuwe telefoon eruit moest gaan zien.

Hij liet ook meteen een benchmarktest zien waaruit blijkt dat de nieuwe HTC best een beetje kracht in zijn hulsje heeft zitten. Al stond de Samsung Galaxy S7 niet tussen de geteste devices.

Even later was de bekende geruchten- en lekkenvinder Evan Blass aan de beurt:

Daarmee hebben we een behoorlijk duidelijk beeld van de nieuwe HTC One M10, of de HTC 10, zoals hij ook wel eens genoemd wordt. Volgens OnLeaks heeft de nieuwe foon een 5,15 inch QHD display, Qualcomm Snapdragon 820 processor, 4GB RAM, en een 12-megapixel camera.

We moeten nog even wachten tot het moment dat de nieuwe HTC daadwerkelijk aangekondigd gaat worden.

4 reacties

  1. Als ze nou echt onderscheidend willen zijn, doorbreken ze eens een keertje de gevestigde orde met gemiddeld 16 a 32 GB aan boord. Hop, 1 TB aan boord voor een normale prijs en je hebt iets unieks! Technisch en economisch is dit allang mogelijk.

  2. Ziet er toch wel weer beter uit dan een samsung of LG. Zonde van de boomsound speakers, maar eerst maar eens afwachten wat voor geluid hier uit komt.
    Ziet er veelbelovend uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *