HTC Butterfly S met 5 inch full-hd-scherm

HTC Butterfly S
Vandaag heeft HTC de opvolger van de Butterfly gepresenteerd: de HTC Butterfly S. De verbeteringen zijn voornamelijk afkomstig van de HTC One.

Zo krijgt de Butterfly S ook de HTC Sense 5-interface met BlinkFeed als homescreen en worden de speakers van het toestel geupdate met Beats Audio en HTC BoomSound. Maar vooral de camera wordt op de schop genomen. Na de HTC One is de Butterfly S het tweede toestel welke de UltraPixel-cameratechnologie krijgt. Verder wordt de camera ook uitgebreid met de functionaliteit HTC Zoe en Video Hightlight.

De smartphone krijgt een 5-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, welke de Butterfly ook al had. Verdere specificaties zijn een 1,9GHz quad-core processor, 2GB RAM, een 2,1-megapixel frontcamera/webcam en 16GB geheugen, welke in tegenstelling tot de One wel uitbreidbaar is met Micro-SD-kaart. Ook de capaciteit van de accu is vergroot naar 3200mAh.

Vooralsnog lijkt HTC zich met de Butterfly S alleen op de Aziatische markt te richten, waar de smartphone deze zomer moet uitkomen. Met de Butterfly sloeg de Taiwanese producent Europa in eerste instantie ook over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *