HTC U11 Plus gelekt: redt topper met dunne randen HTC?

HTC U11 Plus gelekt
De eerste info is in ieder geval zeer hoopvol.

Het was weer een jaar om snel te vergeten bij HTC. In het begin van dit jaar probeerde het bedrijf zich te bewijzen in de Android-markt met de HTC U11, maar helaas sloeg het toestel niet aan. Enkele weken geleden is het bedrijf zelfs overgenomen door Google, waarmee het de Google Pixel 2 in elkaar heeft gezet.

Desondanks kan HTC nog steeds smartphones maken onder haar eigen merk. De HTC U11 Plus is daar het levende bewijs van. Niet alleen onder de motorkap zit het wel goed, ook het design is flink op z’n kop gezet ten opzichte van de reguliere HTC U11.

Zo is het 6 inch-toestel voorzien van dunnere randen en een beeldverhouding van 18:9, waardoor het er iets moderner uitziet. Ook de vingerafdrukscanner is verplaatst naar de achterkant. Volgens ‘leaker’ Evan Blass is het LCD-scherm voorzien van een WQHD-resolutie en zit er onder de motorkap een Snapdragon 835-chipset.

HTC U11 Plus

Er komt hoogstwaarschijnlijk een model met 4GB RAM en 64GB intern opslaggeheugen én eentje met 6GB RAM en 128GB intern opslaggeheugen uit. De bijzonder grote accucapaciteit van 3930mAh belooft eveneens veel goeds. In hoeverre deze geruchten kloppen, weten we na 2 november als het U Event van HTC heeft plaatsgevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *