HTC U12+ marteltest onthult bijzonder breekbaar toestel

Auteur: , Geen reacties
HTC U12 Plus marteltest

Altijd al gedroomd van een waardeloos toestel zonder echte knoppen?

Niet zo lang geleden heeft HTC de U12 Plus officieel gelanceerd, een smartphone zonder knoppen die je kunt indrukken. In plaats daarvan moet je ‘gewoon’ druk uitoefenen op de speciale metalen ‘plaatjes’ die hiervoor aangewezen zijn. Ook YouTuber JerryRigEverything is bijzonder ge├»nteresseerd in de HTC U12 Plus, zeker nadat de U11 een absolute schande was te noemen in zijn marteltest.

Te beginnen met het scherm, dat de beschikking heeft over Gorilla Glass 5. Het toestel is dan ook vrij krasbestendig te noemen, net als de meeste andere high-end smartphones. De marteltest neemt een bizarre wending wanneer Zack met gemak de capacitieve metalen toetsen er met bijzonder veel gemak weet af te halen.

Door de afwezigheid van de toetsen is het in een klap ook niet meer mogelijk om het volumegeluid aan te passen. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat je ooit per ongeluk in aanraking komt met een stanleymes, is het heel bijzonder om te zien dat de U12 Plus niet heel stevig is.

Alsof dat nog niet genoeg is, blijkt de IP68-certificering voor stof- en waterdichtheid ook niet veel waard te zijn. Het gebruikte plaksel is bijzonder matig, want met een lichte fysieke inspanning valt de volledige(!) achterkant te verwijderen. Alle andere minpunten van de waardeloze HTC U12 Plus bekijk je in de video hieronder.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).