Huawei Ascend W2 vanaf vandaag te koop in Nederland

Auteur: , Geen reacties

Huawei heeft een nieuwe smartphone met besturingssysteem Windows Phone in Nederland uitgebracht. Kort samengevat: weinig pixels voor weinig euro's.

5.0 megapixel

De Huawei Ascend W2 is de opvolger van de W1 en draait op een 1,4 GHz Snapdragon-processor met twee kernen. Hij is uitgerust met 512MB werkgeheugen en komt met 8 GB aan opslagruimte, uit te breiden via micro SD-kaarten. In de achterzijde – die volgens de laatste Nokia-trends in diverse felle kleuren is te verkrijgen – is een 5.0 megapixel camera en een LED-flitser geplaatst.

Het TFT-scherm is 4,3 inch groot en heeft een resolutie van 800 pixel × 480 pixels. De Huawei Ascend W2 is 134 mm lang, 67 mm breed, 9,9mm dik en weegt 160 gram. Hij wordt vanaf vandaag als los toestel geleverd voor rond de 170 euro. Jup, dat is voor een WP-toestel beslist niet duur.

Voor wie liever iets meer vermogen wil en geen Windows Phone blieft: die groep wordt door Huawei bedient met de Ascend G700 van 269 euro. Oh, en Huawei spreek je ZO uit.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).