Huawei komt eind deze maand met Honor 7

Huawei komt eind deze maand met de Honor 7De Chinese smartphone-fabrikant Huawei komt 30 juni met een nieuw toestel: de Honor 7.

Op het Chinese social media-platform Weibo gaat namelijk een promotieposter rond van het toestel. Naast het nummer 7 is er ook een vingerafdruk op de poster te zien. Dit zou kunnen betekenen dat het toestel is voorzien van een vingerafdrukscanner. Huawei wil het zijn concurrenten moeilijker maken en kiest er daarom voor zich te richten op meer high-end toestellen. Het toevoegen van een vingerafdrukscanner zou de eerste stap zijn.

De Honor 7 wordt naar verluidt gemaakt van metaal waar normaalgesproken vliegtuigen van worden gemaakt. Het toestel zal beschikken over een 5-inch scherm van 1920 x 1080 pixels. De Honor 7 is waarschijnlijk verkrijgbaar in twee versies van 16GB of 64GB. De 13-megapixel camera zal worden uitgerust met autofocus en flits. Ook de prijs van het toestel zal eind deze maand bekend worden gemaakt, maar Honor onderscheidde zich tot nu toe met betaalbare toestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *