Huawei Mate 20 gelekte promo bevestigt alle voorspellingen

Nog twee weken wachten, dan weten we... hetzelfde
Het ziet ernaar uit dat de prijs allesbepalend gaat zijn voor deze high-end serie.

Huawei doet een hoop erg goed, waaronder heel sluw marketen (vooral tegenover Apple) en ze innoveren op allerlei gebieden. Ze kunnen daarentegen nog een hoop leren op het gebied van geheimhouding. De laatste promo van de aankomende Mate 20 is namelijk al gelekt.

Het is de zoveelste portie informatie over de high-end smartphone-reeks van het Chinese bedrijf die uitlekt, voor de officiële onthulling op 16 oktober (in Londen). Zo lekte deze hands on video al uit en wisten we al zo’n beetje alles over de Mate 20 Pro, waaronder de grote batterij en op basis van de gelekte presentatie die het Chinese bedrijf op 16 oktober gaat gebruiken, waren eigenlijk alle andere specs van de Pro al bekent.

Nu lekt de onderstaande promo/teaser van de aankomende Mate 20. Geen ‘shady’ bronnen en mond tot mond-informatie, maar keiharde bevestiging van het bedrijf zelf. Naast de super krachtige Kirin 980-processor zal de dikste uitvoering van de Mate 20 beschikken over een stevige 8GB RAM (net zoveel als mijn ietwat verouderde game-pc) en maar liefst 512GB opslagruimte.

Wat betreft design – een belangrijk punt in de teaser – komen er ook wat dingen naar buiten. Zo krijgt de Mate 20 een relatief kleine regendruppel-notch, tegenover de uitzonderlijk lompe, brede notch van de Mate 20 Pro. Wat? Was dat ook al gelekt>?. Tot slot toont de teaser eens en voor altijd alles van het sexy design, waaronder een (asymmetrische) set van 3 camera’s en een hele kleine rand.

[gv data=”XeJbHkrcIYE”][/gv]

Kortom, hoewel de high-end serie van Huawei pas over twee weken aan de wereld getoond gaat worden, weten potentiële fans er al meer dan genoeg over. Er is overigens nog één ding wat nog niet gelekt is, en dat is de prijs. Iets dat voor veel smartphone-liefhebbers natuurlijk een ontzettend belangrijke ‘feature’ is die mogelijk bepaalt of het merk het gehele topsegment omver gaat blazen of dat ze toch in de clinch komen met concurrenten Samsung en Apple. Nog 14 nachtjes slapen, dan weten we het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *