Huawei Mate 20 hands on video gelekt

Huawei
Jouw nieuwe phablet?

Huawei legt de lat dit jaar bijzonder hoog. We wisten al enkele jaren dat de Chinezen graag Apple op de hak nemen, maar waren de toestellen van Huawei nog altijd vrij inferieur. Met de P20 Pro heeft de Chinese fabrikant echter een eerste echt goede poging gedaan om Apple aan te vallen. Zoals elk najaar zullen we over een paar weken ook kennismaken met de grotere Mate-serie, deze keer de Mate 20-serie welteverstaan.

Er is al de nodige informatie gelekt over deze ijzersterke serie van Huawei. Hoewel de meeste aandacht van Huawei waarschijnlijk naar de Pro-variant gaat, zijn wij vooral benieuwd naar de reguliere Mate. Waarom? Je krijgt de nieuwe Kirin 980-chipset, een regendrupnotch én heel misschien zelfs de beschikking over een koptelefooningang.

In onderstaande video zien we niet of dat laatstgenoemde aanwezig is, maar we zijn wel te spreken over het algehele design van de Mate 20. Het is niet zeker of het hier gaat het om uiteindelijke model, maar de achterkant met de speciale opzet van de cameramodule doet ons vermoeden dat het hier gaat om een legitieme ‘leak’.

De kleur van het apparaatje is eveneens nieuw. Wat de verdere specs zijn, weten we op 16 oktober zeker. Op die datum presenteert Huawei namelijk haar nieuwe phablets. Wij kijken met smart uit naar de release.

[gv data=”70YD0sLTK4Y”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *