Huawei Mate 20 invite verklapt interessante details

Huawei Mate 20 uitnodiging
Een toestel om rekening mee te houden.

Na de Galaxy Note 9 enkele weken geleden en nieuwe iPhones morgen zou menigeen denken dat het gedaan is qua interessante releases dit jaar, mits je Google’s volledig gelekte smartphones buiten beschouwing houdt natuurlijk. Wij kijken echter maar wat graag uit naar de release van de nieuwe Huawei Mate 20-serie, waarvan de fabrikant zojuist officiële uitnodigingen heeft opgestuurd.

In de uitnodiging aan de internationale pers is onder andere een interessante afbeelding terug te zien, verwijzend naar de smartphones die het bedrijf zal uitbrengen. Op de IFA bevestigde Huawei al dat de Mate 20 als eerste bepakt zal zijn met de Kirin 980 processor, een razendsnelle chipset met meer kunstmatige intelligentie dan ooit tevoren.

De term ‘A Higher Intelligence is Coming’ verwijst naar deze AI-features van de processor. Een ander iets dat opvalt is de plaatsing van de processor. Deze lijkt op dezelfde plek te zitten als waar de camera’s van de Mate 20 worden verwacht, aangezien deze setup eerder ‘in het wild‘ is gespot.

Voor de Mate 20 (Pro) maakt Huawei waarschijnlijk gebruik van eenzelfde cameraconfiguratie als de P20 Pro; er is vermoedelijk een 40-megapixel RGB-camera, 20-megapixelcamera met monochroomlens en een 8-megapixel telezoomcameralens aanwezig. Op 16 oktober weten we het zeker.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *