Huawei Mate 20 Pro gelekt: foto én specs op straat

Huawei
Geheimen en Huawei, ze lijken niet voor elkaar gemaakt.

Alweer bijna een jaar geleden werden we getrakteerd op de Huawei Mate 10 Pro, een joekel van een vlaggenschip met kunstmatige intelligentie. De Mate 20 Pro laat echter niet lang op zich wachten, aangezien een release ergens in oktober zal plaatsvinden. De eerste informatie is al uitgelekt over de phablet, afkomstig van een ‘leaker’ uit China.

Deze persoon claimt dat onderstaande afbeelding een foto is van de te verschijnen Huawei Mate 20 Pro. Aangezien er geen bevestiging van authenticiteit is, nemen we het bericht voor nu nog met een korreltje zout. Wel wordt duidelijk dat Huawei al snel gedag heeft gezegd tegen de inkeping, mocht de foto werkelijk van de Mate 20 Pro zijn.

Een andere feature waar de laatste tijd veel over te doen is, is toch wel de vingerafdrukscanner. Na de Mate RS Porsche Design zou de Mate 20 Pro het tweede toestel van de Chinese fabrikant zijn met een vingerafdrukscanner achter het scherm.

Verder is er naar verluidt een driedubbele camera aanwezig met 42 megapixel. Hoewel er nog niets vermeld wordt over de batterijgrootte, zou er volgens de bron ruimte zijn voor snelladen, namelijk tot wel 40W. Ook 8GB RAM aan boord is waarschijnlijk, gezien de Mate-evenknie van het submerk Honor.

Huawei Mate 20 Pro gelekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *