Huawei Mate 20 Pro in het wild gespot

Huawei
De nieuwe phablet van Huawei is op de gevoelige plaat vastgelegd.

Het is een komen en gaan van interessante aankondigingen op de IFA in Berlijn. Zo ook enkele dagen geleden bij Huawei, de Chinese fabrikant die de Mate 20 Lite uit de doeken deed. De twee broertjes (Mate 20 en Mate 20 Pro) laten nog even op zich wachten; deze zullen medio oktober gepresenteerd worden op een eigen event in Londen.

Een oplettende bezoeker zag echter dat er al een Mate 20 Pro aanwezig was op de beurs, maar dan verpakt in een camouflageoutfit. De Spaanse website Teknofilo plaatste de foto van de grote Huawei-phablet op haar site.

Huawei Mate 20 Pro in het wild gespot

Een belangrijk aspect van de Mate 20 Pro is de camera. Uit voorgaande renders viel te zien dat er maar liefst drie camera’s aanwezig zouden zijn, net als bij de P20 Pro. De plaatsing van de lenzen is echter anders; de drie cameralenzen zijn in het midden en in een vierkant geplaatst, samen met de flitser.

De Mate 20 Pro van de afbeelding lijkt door een Huawei-medewerker getest te worden. Een nieuw model moet immers getest worden in het echte leven, maar het liefst zo onherkenbaar mogelijk voor de buitenwereld. Vandaar dat er een speciale behuizing aanwezig was bij dit model. Gelukkig voor ons verraadt de cameraplaatsing het toestel. Over anderhalve maand weten we meer over de phablet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *