‘Huawei Mate 20 Pro krijgt krachtigste smartphone-accu ooit’

Huawei Mate 10 Pro
Vind je accuduur heel belangrijk, dan doe je er goed aan te wachten op de Huawei Mate 20 Pro.

Huawei is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een serieuze uitdager van de twee grote merken, Apple en Samsung. Neem de P20 Pro, een serieus alternatief voor de flagship devices van de concurrentie. Met de Mate 20 Pro komt daar nog een interessante optie bij, want naast een groot scherm zou die ook een forse accu krijgen.

De P20 Pro beschikte al over een accu met een capaciteit van 4.000mAh, maar voor de Mate 20 Pro zou een nog krachtigere batterij klaar staan. Over de capaciteit is nog niets bekend, maar de onthulling zou gepland staan voor IFA 2018, dus met een week of drie weten we ongetwijfeld meer.

Over het scherm weten we dat het gaat om een variant van 6,9″, dus die krachtige accu is waarschijnlijk ook wel nodig. Zeker als je weet dat het om een Super AMOLED-variant van Samsung gaat. Die displays zien er nog beter uit dan de OLED-displays, maar zijn ook meteen een stuk minder zuinig.

4 reacties

  1. Heb hier nog niks gelezen over de Honor Note 10 (6,95 inch) en Xiaomi Mi Max 3 (6,9 inch). Jammer dat deze toptoestellen zo onbekend zijn bij jullie.

    Honor Note 10: 5000mAh
    Mi Max 3: 5500mAh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *