Huawei P30 en P30 Pro: dit zijn de verschillen

Auteur: , Geen reacties
Huawei P30 en P30 Pro: dit zijn de verschillen

Haarscherp in beeld.

Het moge duidelijk zijn dat later deze maand Huawei de nieuwe P30 en P30 Pro gaat presenteren. Over de opvolger van de P20 en P20 Pro is het één en ander bekend en nu weten we nog meer dankzij een vers lek.

Geen computerplaatjes of vage renders. Dit zijn persfoto’s van de P30 en P30 Pro die we nog niet mochten zijn in haarscherpe kwaliteit. Wat meteen opvalt is dat de P30 en P30 qua uiterlijk van elkaar verschillen. Beide smartphones krijgen een Huawei Dewdrop display, maar waar de P30 bezels kent, gaat de P30 Pro verder met een scherm die over de randen gaat. Dit kennen we van de Mate 20 Pro. Zo zijn beide smartphones gemakkelijk uit elkaar te houden. Dat was bij de P20 en P20 Pro vorig jaar wel anders.

Ook aan de achterkant zijn er zaken verschillend. De P30 en P30 Pro krijgen allebei drie camera’s. De P30 Pro beschikt echter tevens over een aparte lens en flits.

Wie een 3.5mm ingang wenst moet voor de P30 gaan. De P30 Pro beschikt niet over een jack ingang. De onthulling van de nieuwe Huawei P30 en P30 Pro is volgende week dinsdag tijdens een evenement in Parijs. (via mysmartprice)

Huawei P30 en P30 Pro: dit zijn de verschillen
Huawei P30 ProEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).