Huawei P30: op deze datum zien we de Galaxy S10-killer

Huawei P30
Huawei draait lekker en de P30 moet dat succes een vervolg geven.

Huawei is op dit moment de grootste concurrent voor de traditionele topmerken, Samsung en Apple. Op 26 maart hoop Huawei weer een belangrijke klap uit te delen aan Samsung, want dan wordt de P30 gepresenteerd. Als de voortekenen niet bedriegen, dan is dat een serieuze uitdager voor de Galaxy S10.

De Huawei P30 wordt gelanceerd in Parijs en dus laat het merk met een korte teaser zien wat we kunnen verwachten. Het is in ieder geval duidelijk dat de P30 een camera krijgt met een indrukwekkende zoomfeature. Zo kun je de Eiffeltoren ineens wel heel erg dichtbij halen, zonder er ook maar een stap voor te hoeven zetten.

Het is opvallend dat Huawei ervoor kiest om de P30 een maand na het Mobile World Congress in Barcelona te lanceren. Het merk kiest net als Apple liever zijn eigen lanceermoment. Samsung prikte een datum net voor MWC (20 februari) en Huawei wacht dus nog iets langer.

Nog geen reacties

 1. Zolang Huawei die lelijke notch blijft houden, hoef ik ze niet. Veel Huawei telefoons in handen gehad, vind de kwaliteit van Samsung en Apple toch stukken beter. Het ligt beter in de hand. Het is niet altijd dikker hardware=concurrent killer.

  • @vwtouran75: Eens, zelf een P6 en p7 in het huishouden gehad.
   Ze wonnen het destijds met hun ultra dunne design zonder directe nadelen (gewoon een headphone jack aan boord! etc.)
   Maar na een jaar gebruik vallen ze toch echt op meerdere vlakken,zowel qua software als hardware bijna letterlijk uit elkaar.
   Ten opzichte van meerdere Samsungs die na 3 of 4 jaar (na een factory reset en met voldoende storage space) bijna als nieuw voelen. op het plastic na. (wat ook weer voor en nadelen heeft)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *