Huawei P40 Pro heeft de beste smartphone camera

Huawei P40 Pro heeft de beste smartphone camera

Wil je de mooiste kiekjes maken, dan is de Huawei P40 Pro je beste vriend.

De nieuwe Huawei P40 Pro lijkt een nieuwe standaard te worden voor smartphone fotografie. Momenteel zijn we druk met het maken van een review van deze smartphone en, zoals verwacht, presteert de camera indrukwekkend.

De experts bij Dxomark hebben ook de Huawei P40 Pro getest. Deze partij wordt door velen gezien als dé benchmark als het gaat om smartphone fotografie. Als we blind op de uitslag van Dxomark afgaan dan heeft de Huawei P40 Pro de beste camera voor een smartphone van dit moment.

De score uit de test kwam neer op 128. Daarmee staat het toestel momenteel op nummer één. Op nummer twee komt de OPPO Find X2 Pro. Ook van deze smartphone kun je hier op Apparata binnenkort een review verwachten. Op drie staat de Xiaomi Mi 10 Pro.

De top 10 van Dxomark bestaat verder uit de Huawei Mate 30 Pro 5G (4), Honor V30 Pro (5), Huawei Mate 30 Pro (6), Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition (7), Apple iPhone 11 Pro Max (8), Samsung Galaxy Note 10+ 5G (9) en de Samsung Galaxy Note 10+.

Eén reactie

  1. DXOmark is de grootste doorgestoken kaar die er is.
    Fabrikanten BETALEN voor een test, dat is ook de reden dat je sommige tests helemaal niet ziet.
    Leg maar eens uit waarom de S20 Ultra er niet bij staat of de + versie maar wel de P40 pro die koud een paar dagen geleden gereleased is ….
    Zagen we ook bij de Iphone 11 Pro die maanden duurde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *