Huawei-reclame: Apple-diss of aankondiging iPhone-remake?

Auteur: , Geen reacties
Huawei-reclame: Apple-diss of aankondiging iPhone-remake?

Wat is het doel van deze Huawei-video? Een sneer naar Apple en Samsung, de aankondiging van een goedkope iPhone-remake of hebben ze iets groters in petto?

Middels een vreemde video wil Huawei ons iets vertellen. Wat precies is niet helemaal duidelijk. Via een iPhone(-ish) toestel vertelt een spraakgestuurde Siri(-variant) ons welke Huawei-producten er in aantocht zijn. Producten waar ze naar eigen zeggen ‘de wereld wederom mee zullen verbazen’.

Ze doelen hoogstwaarschijnlijk op de onthulling van een aantal Huawei-apparaten tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, dat vanaf 23 februari plaatsvindt. Mogelijk speelt de nog onbekende Ascend D3-smartphone hierbij de hoofdrol.

Hoe dan ook, Huawei kiest voor een opmerkelijke manier om de aandacht te trekken. Het bedrijf is capabel genoeg om met iets meer dan een iPhone-kloon te komen. Op de positie om Apple en Samsung te dissen, zitten ze nou ook weer niet. Wat ze precies bedoelen? De tijd zal het leren, wat denken jullie?Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).