Hublot Big Bang Unico UEFA Champions League voor de voetballiefhebber

Hublot Big Bang Unico UEFA Champions League voor de voetballiefhebber

Hublot Big Bang Unico UEFA Champions League voor de voetballiefhebber

De gemiddelde voetballiefhebber zal niet zomaar de middelen hebben om de Hublot Big Bang Unico UEFA Champions League te kunnen betalen..

Goedkoop, nee dat zijn de horloges van Hublot nooit. Dus deze ook niet. Niet zo heel gek, want je kijkt naar een limited edition. Al jaren is het luxe horlogemerk de timekeeper van de UEFA Champions League. Om stil te staan bij dit gegeven heeft Hublot een speciale UEFA Champions League editie uitgebracht van de Big Bang Unico.

Het blauwe horloge is 42 mm groot en komt in een blauwe keramische case. De automaat heeft een reserve van 72 uur. Je kunt er tot 100 meter mee onder water. De strap komt overeen met het blauwe van de case en heeft zwarte details.

Hublot Big Bang Unico UEFA Champions League voor de voetballiefhebber

Je gaat dit horloge niet zomaar om de pols zien van de gemiddelde voetbalfan. Afgezien van de prijs is het ook nog een exclusief ding. Hublot maakt slechts 100 exemplaren van de Big Bang Unico UEFA Champions League.

De verkoop verloopt via de kanalen van Hublot. Met een adviesprijs van 23.800 euro kun je ook een nieuwe auto kopen. Maar als je dat denkt behoor je ook niet tot de doelgroep. Wees er snel bij, op het moment van schrijven is het uurwerk nog online te bestellen.

3 reacties

  1. Niet om lullig te doen, maar worden jullie gesponsord door Hublot ofzo? Elke scheet van dat merk wordt hier nu gepost, publiceer dan ook alles wat er bij alle andere grote horlogemerken gebeurt. Bovendien zijn Hublots sowieso al bijna onbetaalbaar voor de gemiddelde Apparata-bezoeker, dus waarom zoveel nieuws erover? Moet daarnaast ook stellen dat sinds het merk in handen is gekomen van LMVH, dat er alleen maar kitsch voor oligarchen wordt ontwikkeld. Vrij irrelevant merk dus inmiddels..

    • Als we ergens door gesponsord worden moet je dat gewoon officieel melden als advertorial, dus nee we krijgen geen cent ;-). En voel je vrij om ons te tippen van andere gave horloges op tips@apparata.nl. Duur of goedkoop maakt niet uit, als het maar tof is!

  2. Dankje voor je uitgebreide reply. Ik maak zeker notities. Hele uitgebreide items zijn op Apparata wat lastiger dan op Autoblog. Simpelweg omdat we met een veel kleinere redactie werken. Maar zeg nooit nooit. We proberen lekker divers van alles mee te pakken, dus ook van de andere merken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *