Hulu biedt gratis series en films aan op Android

Hulu
Dankzij een nieuwe update voor de Android-app van Hulu, kunnen we nu een select aantal series en films gratis bekijken.

Met deze move hoopt Hulu meer leden te werven, door ze dit voorproefje van de volledige service te geven. Tot vandaag had je zonder Hulu Plus-lidmaatschap namelijk niets aan de Hulu-app.

Toen was de enige gratis Hulu-content te bekijken via de website van de streaming videodienst. Na de nieuwe update worden sommige Hulu Originals, films, kinderprogramma’s, anime en series gratis. Als je na het zien van deze uitzendingen meer wilt, dan zul je moeten upgraden naar Hulu Plus.

(Nog) geen iOS
Naast het feit dat het gewoon marketing is, kan het ook een simpele manier zijn om snel wat films te kijken op je Androidtoestel. Als je de volgende keer vertraging hebt met de trein, heb je in ieder geval nog wat gratis content om jezelf mee te vermaken. Gek genoeg is deze optie nog niet beschikbaar voor de iOS-versie van de app, het is ook niet bekend of deze update überhaupt naar de apparaten van Apple komt.

Eén reactie

  1. Leuk, maar zover ik weet doet Hulu niets buiten amerika, dus ik vraag mij af wat we aan dit bericht hebben. Als er enige moeite was gedaan dan had je gezien dat de Hulu app niet eens in de nederlandse play store staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *