Humble Store geeft Metro 2033 gratis weg

metro-redux
Alleen vandaag kun je deze fantastische shooter gratis downloaden. Bovendien zijn een berg andere games flink in prijs verlaagd.

De eerste verjaardag van de Humble Store wordt meteen goed gevierd. Tot dinsdag elf november zijn verschillende games tot 85 procent afgeprijsd, maar het echte lokkertje is natuurlijk Metro 2033. Je hebt op het moment van schrijven nog acht uur de tijd om deze shooter gratis te downloaden voor je PC, dus zorg ervoor dat je razendsnel op deze link klikt om de game te claimen.

Metro 2033
Metro 2033 is gebaseerd op het gelijknamige boek, dat een verhaal vertelt over een apocalyptische wereld waarin er in de Koude Oorlog toch nucleaire raketten afgevuurd werden. In het ondergrondse Russische metronetwerk proberen mensen te overleven, terwijl op het aardoppervlakte mismaakte mutanten ronddwalen. Geld heeft zijn waarde verloren, zodat je nu met kogels zult moeten betalen.

[gv data=”Y6ae4aCE3Z0″][/gv]

Een interessant concept, omdat je in feite dus je geld wegschiet als je niet voorzichtig genoeg door een gebied heen sluipt. Opvolger Metro: Last Light ligt inmiddels alweer bijna een jaar in de winkels, maar Metro 2033 blijft een gave game, die je alleen om de unieke setting een keer moet proberen, zeker als hij gratis is. Als de game je bevalt kun je bovendien Metro Redux kopen, een HD-remake van Metro 2033 en Last Light voor €19,99.

LEGO, Thief en meer
Heb je het niet zo op Russische post-apocalyptische verhalen, dan zijn er nog genoeg andere games die voor een zacht prijsje over de digitale toonbank vliegen. Zo is LEGO Batman 3 (ook leuk voor kinderen) nu maar €24,99, kun je Thief van 30 voor 9,99 euro binnenhengelen en dungeons ontdekken in Legends of Grimrock voor €3,49. Kijk voor deze en meer acties op de website van de Humble Store (hier).

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *