Humor: Apple wijdt volledige commercials aan kritische tweets

En kritisch dat de tweets zijn!
Wedden dat Apple er bergen geld mee verdiend?

De meeste bedrijven reageren gewoon op de tweets die zij krijgen van klanten over hun producten. Maar Apple vond een simpele reply niet goed genoeg en maakte vier video’s, die eigenlijk vermomde reclames voor de iPad Pro zijn.
[gv data=”dRM31VRNQw0″][/gv]

In de reclames worden tweets en gebruikersnamen van echte mensen gebruikt. Alleen de profielfoto van het account is veranderd.

Het idee achter de reclames is om te laten zien hoe de iPad Pro zou kunnen helpen met echte frustraties die mensen hebben met hun laptop. Ook komen mensen hiermee meer te weten over de iPad Pro, waarop je bijvoorbeeld Microsoft Word kunt installeren en gebruik kunt maken van mobiel internet.

De reclames zijn heel leuk, maar in werkelijkheid kun je misschien maar beter een laptop kopen. De prijs van een 9,7 inch iPad Pro begint namelijk bij €689 voor een versie met 32 GB opslagruimte en dan beschik je niet eens over de versie waarmee je overal kan internetten. Wil je wel mobiel kunnen internetten, dan is de startprijs €839 voor 32 GB. En dat is toch wel een beetje aan de prijzige kant. Via Mashable.

[gv data=”2-5RP-okG8w”][/gv]

[gv data=”INs_bnk4yJQ”][/gv]

[gv data=”K–NM_LjQ2E”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *