Huur nu je eigen Pokémon trainer!

Auteur: , 2 Reacties
Pokémon Go

Pokémon vangen? Dat soort werk moet je uitbesteden!

Het klinkt als een slechte grap, maar als we deze Craiglist advertentie mogen geloven is het echt waar. Een jongedame verhuurt zichzelf als Pokémon trainer. Geef haar je inloggegevens en binnen no-time is je account een paar levels verder en bezit je vele Pokémon. Niet doen als je account gekoppeld is via Google natuurlijk.

De adverteerder zegt te werken in shifts die één tot vier uur duren. Door te lopen helpt ze je eieren te ontwikkelen en stopt ze bij Poké Stops om nieuwe eieren en/of Pokéballs te verzamelen. De 24-jarige zegt zelf level 15 te zijn en alle gyms in haar buurt te beheren.

De Pokémon trainer gebruikt een iPhone 6s en heeft meerdere mobiele laders zodat er geen batterijproblemen kunnen ontstaan. Uren lopen door de stad is geen probleem, aldus de adverteerder. Helaas voor ons is ze actief in New York. Misschien dat Nederlandse trainers geïnspireerd raken door haar verhaal. Voor je het weet staan de eerste trainers op Marktplaats.

UPDATE: De advertentie is inmiddels offline gehaald. Het is tegen de spelregels van Pokémon om dit soort diensten te verlenen.2 reacties

“This posting has been deleted by its author.”
Check. Het bericht ging viral en ze werd benaderd dat het verlenen van dit soort diensten tegen de regels zijn. In reactie hierop is de advertentie offline gehaald.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).