Iconische MacBook Pro (2015) is niet meer

Auteur: , 2 Reacties
MacBook Pro

Apple heeft het oude model uit het gamma gehaald.

Zoals je allicht al hebt gelezen heeft Apple de MacBook Pro vernieuwd. Deze vernieuwing gaat niet gepaard zonder slachting. Het oude model, ook wel gekenmerkt als de ‘2015 MacBook Pro’, is niet langer beschikbaar.

Deze oude variant was nog steeds mateloos populair en werd door velen verkozen boven de nieuwe MacBook Pro en de MacBook Pro met Touch Bar. Reden was de praktische behuizing. Zo had deze MacBook Pro nog het oude, probleemloze toetsenbord, meer poorten en dus meer toegankelijkheid. Die tijd is nu voorbij, want klanten mo├ęten nu een MacBook van de nieuwe generatie kopen als ze een Pro wensen. Het oude model had onder meer een SD-slot, USB-A en HDMI-ingang.

Bij diverse elektronica winkels kun je voorlopig nog wel terecht om het oude model te kopen. Weet echter dat de voorraadden niet langer meer zullen aangevuld worden. Grijp dus je kans, zolang het nog kan.2 reacties

Wow. Een merk wat zichzelf ziet als trendsetter en vernieuwer op vele vlakken, die een overjarig model obsolete maken, enkel omdat deze de verkoop van de nieuwste modellen in de weg zit.

Nog even, en ze gaan nog eens, als ware trendvolgers, usb-c leveren op hun telefoons. Oh wacht….
Helaas is de MacBook op de foto een air en geen pro

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).